Gran ressò mediàtic del projecte Patis Artístics

El projecte Patis Artístics ha iniciat aquest mes de juny amb molt bona resposta per part dels instituts i alumnat. L’Oficina Jove de la Selva ha impulsat aquest projecte comarcal que té per objectiu acostar la cultura als i les joves de 12 a 18 anys i ho fa oferint espectacles de diverses disciplines artístiques a les hores del pati dels centres d’educació secundària. 

De moment ja s’han fet 4 actuacions en els municipi de Sant Hilari Sacalm, Breda, Arbúcies i Blanes. La resta es preveu dur a terme a l’inci del nou curs escolar 2022-2023. 

A més, aquesta iniciativa vol visibilitzar i promoure als i a les artistes joves de la comarca. És per això que un total de 10 artistes del món del circ, la música, la dansa, el teatre o la màgia participen en aquesta acció que oferirà 20 actuacions en 14 instituts del territori. Aquí es pot consultar el catàleg d’artistes participants

Patis Artístics és una iniciativa de l‘Oficina Jove de la Selva, amb la participació de les persones professionals de joventut dels municipis de la comarca, els centres de secundària, l’alumnat, altres agents culturals de la comarca i amb el suport de la DG de Joventut i la Diputació de Girona.

Per saber més sobre el projecte pots llegir aquesta notícia publicada al web de la l’Oficina Jove o seguir el perfil d’instagram @oficinajovedelaselva.

Aquest projecte ha tingut un gran ressò mediàtic i diversos mitjans han cobert la notícia. Aquí en fem un recull: