viure-mon

VIURE MÓN

El Servei de Mobilitat Internacional està destinat a persones joves entre 16 i 29 anys que vulguin viure una experiència de mobilitat a l’estranger. Des del Servei oferim un assessorament individualitzat, valorant els itineraris personal de cadascú i acompanyant a la persona jove en la presa de decisions que més s’adaptin a les seves necessitats. Proporcionem informació dels diferents programes i oportunitats per fer una estada internacional ja sigui per estudis, idiomes, treball o fer un voluntariat.

ESTUDIAR I TREBALLAR A L’ESTRANGER

Si vols continuar la teva formació acadèmica o perfeccionar un idioma, des del servei de mobilitat internacional, t’oferim un acompanyament especialitzat per saber quines opcions tens. També t’acompanyem en el procés de recerca de feina a l’estranger, o fer unes pràctiques remunerades.

VOLUNTARIAT AL MÓN

Si tens ganes de veure mon i viure una experiència que t’aporti un aprenentatge competencial, des del servei de mobilitat internacional t’acompanyem en l’elecció d’un voluntariat que s’adapti a les teves necessitats. T’assessorem com realitzar un projecte de curta durada o bé, t’oferim suport per presentar la teva candidatura en un projecte del Cos Europeu de Solidaritat.