DELEGATS/DES DE LA SELVA

La Jornada de Delegats i Delegades de 2on d’ESO de la Selva es consolida com una de les activitats d’èxit que impulsa l’Oficina Jove de la Selva amb el suport dels i les professionals de joventut de la comarca. De mitjana hi participen un centenar d’alumnes i una trentena de tutors procedents de prop de 20 instituts de la comarca.

La bona acollida i valoració de la jornada que se’n fa any rere any fa que des de l’Oficina Jove s’aposti per a la continuïtat del projecte i per sumar esforços per seguir ampliant el treball en xarxa per tal d’oferir un espai de trobada comarcal de referència.

La Jornada de delegats de 2on d’ESO és un espai de formació pràctica i d’intercanvi on els i les joves poden treballar diverses habilitat socials, comunicatives i de relació amb el grup per tal de desenvolupar la seva tasca com a delegats de la millor manera possible. És doncs una oportunitat per conèixer altres joves de la comarca i compartir, a partir de diverses dinàmiques participatives, la seva experiència com a delegats, així com reflexionar sobre aquesta figura.

Paral·lelament s’organitza un espai de formació adreçada als tutors i tutores a partir de dinàmiques que conviden al debat sobre el rol de delegats/da i del tutor i tutora en el marc dels centres de secundària i faciliten recursos pràctics per als tutors a l’hora d’abordar la participació a les aules.

Galeria d’imatges de diverses edicions de la Trobada de delegats/des: