Nova edició dels concursos juvenils Ter-Brugent per St. Jordi

Un any més, els ajuntaments d’Amer, Anglès, la Cellera de Ter, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols i Sant Julià del Llor i Bonmatí, coordinats per l’Oficina Jove de la Selva i la de la Garrotxa, engeguem els concursos juvenils per Sant Jordi.  

Així, es celebrarà la 10ª edició del concurs literari, concretament de microrelats de temàtica lliure; la 8ª del concurs fotogràfic i la 2ª del de dibuix. En tots tres concursos poden participar els i les adolescents i joves d’entre 12-29 anys nascudes entre 2012 i 1995 dels municipis del Ter-Brugent esmentats.

La proposta vol promocionar la creació cultural entre el jovent, coincidint amb la diada cultural que representa St. Jordi.  Animem doncs a tots i totes a participar, ja sigui aprofitant qualsevol text, foto o dibuix que ja es tingui o a fer-ne algun de nou pensat especialment pels concursos. 

La data màxima per a participar és el proper 11 d’abril a les 23:59 h. 

A continuació les bases de participació i els formularis d’inscripció corresponents. 

10è concurs literari:

8è concurs fotogràfic:

2n concurs de dibuix: