Inicien els tallers d’educació emocional per l’alumnat dels PFI de la comarca

L’Oficina Jove de la Selva inicia un conjunt de tallers sobre salut mental destinats a l’alumnat dels Programes de Formació i Inserció (PFI) de la comarca de la Selva. 

Aquesta iniciativa forma part de les accions desenvolupades dins el programa Ocell de Foc al Gironès – La Selva, que pretén treballar contra l’estigma de la salut mental entre el col·lectiu jove,en concret a partir de 16 anys.

Està previst dur a terme aquestes formacions als instituts de Santa Coloma de Farners, Hostalric i Arbúcies al llarg del curs, i aquest inici d’any ja s’han realitzat les primeres sessions amb l’entitat SEER.

En aquesta línia, el passat dimecres 14 de febrer s’ha ofert un taller sobre diversitat de gènere, sexual i afectiva on han participat una cinquantena de docents de primària, secundària i agents socials del territori en el marc dels seminaris de formació del Centre de Recursos Pedagògics de la Selva I. Per ampliar aquesta informació pots llegir aquesta notícia

Amb aquestes accions es vol parlar obertament de salut mental i posar al centre del debat les dades que s’estan publicant recentment sobre l’augment de casos de trastorns de conducta alimentària, ansietat o malestars emocionals entre els i les joves.