Novetats en els concursos juvenils de Sant Jordi Ter-Brugent

Com ja és tradició, engeguem els concursos juvenils Ter-Brugent, premi Sant Jordi 2023. La primera de les novetats és que aquest any, els concursos són tres en comptes de dos: literari, fotogràfic i de dibuix. El literari, que és de microrelats de màxim 15 línies, és el novè any que es fa. El fotogràfic, que és de fotografies penjades al Instagram (si es té compte i es vol, sinó a través del mail), és el setè any. I el de dibuix, és el primer any que s’impulsa i es tenim ganes de veure la resposta de participació que genera!

La segona novetat és que en aquesta edició es sumen a la proposta els ajuntaments de Les Planes d’Hostoles i Sant Feliu de Pallerols per tal que realment sigui una activitat pels adolescents i joves de tota la zona del Ter-Brugent, tant de la Selva com de la Garrotxa. Fins ara, s’impulsava a través dels tècnics compartits de joventut de l’Oficina Jove de la Selva que treballen als ajuntaments d’Amer, Anglès, la Cellera i Ter i St. Julià del Llor i Bonmatí, però bona part de l’alumnat de l’Institut Castell d’Estela d’Amer es quedava fora de poder optar a participar. És per això que s’ha treballat amb la tècnica de joventut de Garrotxa Jove que està en ambdós municipis garrotxins per a poder fer extensiva l’activitat als dos municipis de la comarca veïna. Per tant, aquest 2023 poden participar als concursos tots els adolescents i joves dels 12-29 anys dels municipis d’Amer, Anglès, la Cellera de Ter, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols i Sant Julià del Llor i Bonmatí.

A continuació les bases i formularis d’inscripció dels diferents concursos:

Concurs literari. Bases concurs literari i formulari d’inscripció

Concurs fotogràfic. Bases concurs fotogràfic i formulari d’inscripció

Concurs dibuix. Bases concurs dibuix i formulari d’inscripció

El termini de participació finalitza el dimarts 18 d’abril a les 23:59h.

Animem doncs a tots els i les adolescents i joves dels mencionats municipis a participar, tot escrivint, fotografiant i/o dibuixant o a aprofitar alguna cosa ja feta anteriorment!