MÉS DE CENT DELEGATS I DELEGADES  PARTICIPEN A LA JORNADA DE FORMACIÓ COMARCAL.

Santa Coloma de Farners va acollir la cinquena jornada de formació de delegats i delegades de la Selva amb 105 joves de 15 instituts participants en la que van poder treballar habilitats i competències per a millorar la seva funció a l’aula.

També es va fer una formació per a les 28 persones tutores en la que es van treballar en temes clau com la participació i l’acció tutorial al centre.

Aquest passat divendres 10 de febrer, durant tot el matí a Santa Coloma de Farners, es va poder realitzar la cinquena jornada de delegats ajornada un parell d’anys (2021 i 2022) degut a la pandèmia.  

La jornada, una de les més multitudinàries dels que s’han realitzat fins ara, va comptar amb un total de 105 joves de 15 instituts de la comarca que es van desplaçar amb els seus tutors i tutores amb autobús des d’arreu de la comarca de la Selva. 

A Santa Coloma els esperaven un equip de tècnics de l’Oficina Jove i també dels municipis de la Selva que, a través d’un eix conductor, van anar desenvolupant la formació específica i gammificada per millorar les competències i habilitats de la figura del delegat; facilitant diverses dinàmiques vivencials per tal d’integrar els coneixements bàsics i també les eines per a poder-les aplicar després a l’aula.

Aquest projecte s’emmarca en el Pla d’acció Comarcal de l’Oficina Jove de la Selva del Consell Comarcal de la Selva i en els Plans Locals dels ajuntaments selvatans i compta amb el suport de la Direcció General de Joventut i la Direcció General d’Economia Social i Solidària a través del programa Ocell de Foc per millorar la salut mental de les persones joves.

Podeu consultar les fotos de la jornada clicant aquí