Nous vídeos De La Selva al món

Experiències de mobilitat internacional de joves de la comarca

Arriba la cinquena edició dels vídeos “De la Selva al món”, un projecte del servei de mobilitat internacional de l’Oficina Jove amb el suport d’Europe Direct Girona, que pretén donar a conèixer experiències de mobilitat internacional que han realitzat joves que viuen a la nostra comarca.

Mitjançant el format d’entrevista, dues persones joves han explicat de primera mà, la seva experiència a l’estranger, en aquest cas, realitzant estudis post-obligatoris. En concret, en aquesta edició del projecte s’ha entrevistat a en Ferriol Caballé, que està fent la carrera universitària a Kansas, Estats Units i ho combina amb la pràctica del soccer. La segona entrevista és a la Chiraf Souilah que està fent el seu doctorat en química organometàl·lica a la Phillips Universität de Marburg, Alemanya.

Estudis universitaris a Kansas, EEUU.
Estudis de Doctorat a Marburg, Alemanya

Seguint amb la línia iniciada el 2018, els vídeos de “De La Selva al món” volen informar sobre quins tipus de projectes existeixen per a realitzar estades a l’estranger. En concret, amb els diferents vídeos realitzats, hem pogut veure experiències professionals, camps de treball internacionals, au-pair o voluntariats de llarga durada.

Aquesta iniciativa també té l’objectiu de donar a conèixer el servei d’assessorament i acompanyament sobre mobilitat internacional que s’ofereix des de l’Oficina Jove.

Si vols tenir més informació sobre les diverses opcions per fer estades a l’estranger, contacta amb el servei de mobilitat internacional via email ([email protected]) o per whatsapp al 678650464.