FES-TE EL CARNET D’ALBERGUISTA

El carnet d’alberguista permet gaudir de més de 4.000 instal·lacions que formen part de la International Youth Hostel Federation (IYHF), l’organització sense ànim de lucre que té la xarxa d’albergs més gran del món. 

El Carnet d’Alberguista t’obre les portes als albergs de la XANASCAT. Alhora, et permet gaudir de les més de 4.000 instal·lacions de la International Youth Hostel Federation (IYHF) situades als principals indrets turístics del món i dona accés a nombrosos descomptes i ofertes en tots aquells àmbits vinculats al món de l’alberguisme que es poden dur a terme al territori (turisme, esport, aventura, oci, cultura, art, gastronomia, diversió, etc) així com de diferents empreses. Per això, és interessant anar consultant tots els nous avantatges que contínuament es van incorporant.

Aquest tipus de carnet està dirigit a joves, a famílies i grups que vulguin gaudir de l’estada en un alberg tan nacional com internacional i té una vigència d’un any. Concretament, el carnet d’alberguista juvenil va destinat a joves d’entre 14 i 29 anys (ambdòs inclosos) i té un cost de 5€.

Es pot sol·licitar en qualsevol moment i hi ha diferents opcions per a obtenir-lo. Per un costat, el pots aconseguir a tots els albergs de la Xanascat, gestionats directament per l’Agència Catalana de la Joventut, i a la majoria dels adherits. També, als albergs associats a la IYHF, podràs obtenir una afiliació internacional. Una altra opció és a través de la web Tràmits gencat – Carnet d’alberguista amb un certificat digital. En un termini de 5 dies hàbils el rebràs al teu domicili i, a més, gaudiràs d’un descompte del 10%. Finalment, també pots venir a l’Oficina Jove de la Selva i te’l farem directament.

Finalment, amb el carnet d’alberguista també es pot gaudir de diferents iniciatives relacionades amb la mobilitat internacional i benestar juvenil, com ara programes d’intercanvis en albergs internacionals o programes nacionals en col·laboració amb diferents comunitats autonòmiques.