XERRADA PER A FAMÍLIES: “PREPARANT-NOS PELS CANVIS A L’ADOLESCÈNCIA”

El pròxim dimecres 15 de juny de 18h a 20h el Cercle Jove acollirà l’última sessió de la segona edició del cicle de xerrades per a famílies i joves que organitza l’Oficina Jove de la Selva i l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners.

El 15 de juny es tancarà el cicle de xerrades per famílies i joves d’aquest curs amb la sessió “Preparant-nos pels canvis a l’adolescència” i anirà a càrrec de la psicòloga en educació i salut sexual, Anna Salvia

En aquesta ocasió es parlarà sobre el què han de saber els infants quan s’apropen a l’etapa fèrtil i comencen a experimentar els canvis de l’adolescència. Cal tenir present que la xerrada va destina exclusivament a pares, mares i/o tutors/es legals d’infants i joves.

També es proporcionaran recursos per acompanyar-los en aquest pas tan important i es respondran preguntes com “A quina edat apareix la primera regla? I la primera ejaculació? Com canviarà la vida del teu fill o filla a partir d’aquell dia? Què cal explicar sobre el cicle menstrual, la masturbació, el porno o les relacions sexuals?”. 

La xerrada és gratuïta i es portarà a terme de 18h a 20h al Cercle Jove de Santa Coloma de Farners

Us podeu inscriure en AQUEST ENLLAÇ tot i que també podeu venir directament sense inscripció prèvia.

Amb aquesta activitat es tanca aquest cicle de xerrades que s’ha realitzat al llarg del curs 2021-2022, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i que ha abordat temes diversos relacionats en els diversos àmbits de la vida dels i les joves, tals com el treball, la formació, opcions per anar a l’estranger, entre d’altres.