XERRADA DELS COSSOS D’EMERGÈNCIA A ORGANITZADORS D’ACTIVITATS DE LLEURE 

El dia 25 de maig a les 19h està prevista una reunió informativa amb els cossos d’emergència per entitats, empreses i ajuntaments que organitzen activitats de lleure amb menors d’edat. 

Hi participaran membres dels cossos de Mossos d’Esquadra, Agents Rurals, Bombers i també de la Direcció General de Joventut.

Molts infants i joves esperen amb moltes ganes l’arribada de l’estiu per a poder participar de la gran diversitat d’activitats de lleure que s’ofereixen arreu de la comarca. Entre elles hi destaquen els casals d’estiu, els casals esportius, els camps de treball i les colònies, entre altres. L’estiu de l’any 2021 van participar 595.809 infants i joves a les activitats de lleure a tot Catalunya  (Idescat) i 15.826 a la Selva (font pròpia DG Joventut).

A diferència dels dos últims estius, aquest any es podran tornar a gaudir de totes les activitats de lleure, educatives i esportives, amb total normalitat. 

Però cal tenir present que tot i no haver protocols sanitaris en relació a la COVID-19, totes les activitats de lleure en les quals participen menors d’edat continuen estant regulades pel Decret de lleure  267/2016, de 5 de juliol.

En aquest sentit, i amb l’objectiu d’informar i assessorar sobre el compliment de la normativa en matèria d’activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys, el Consell Comarcal de la Selva ha convocat una reunió informativa amb els diferents cossos d’emergència el pròxim 25 de maig a les 19h a la Sala de plens del propi consistori. 

La convocatòria va adreçada a entitats, empreses o ajuntaments que organitzen tant activitats d’educació en el lleure com també activitats que tenen un component esportiu important però, que a l’hora, tenen elements substancials que les fan equiparables a les activitats de lleure. 

HI participaran membres dels cossos de Mossos d’Esquadra, Agents Rurals, Bombers, i també de la Direcció General de Joventut que exposaran diversos consells i casos d’exemple per tal d’informar i conscienciar als responsables de les activitats d’estiu.Us podeu inscriure a la xerrada en AQUEST LINK.