L’ESTIU, BON MOMENT PER TREBALLAR

El proper dimecres 18 de maig, al Cercle Jove de Santa Coloma de Farners, s’hi farà la xerrada Com trobar feina a l’estiu? adreçada a persones joves i també als seus familiars. 

Aquestes xerrades, permeten orientar al col·lectiu jove ens aspectes concrets, en aquest cas, en temes laborals. 

Moltes persones joves aprofiten l’aturada dels estudis per buscar feina i així treballar durant els mesos d’estiu i agafar experiència laboral. Però sabem de les dificultats que es troba gran part del col·lectiu per fer aquest pas cap al mercat laboral.

Per això, des de l’Oficina Jove i l’àrea de joventut de Santa Coloma de Farners, oferim aquesta xerrada per mostrar els recursos i les eines que tenen les persones joves al seu abast i així facilitar-los la feina de buscar feina. 

La sessió començarà a les 19.00h i serà conduïda per les tècniques del Servei d’Orientació Laboral de l’Oficina Jove. Aquesta xerrada està pensada tant per persones joves com per a pares, mares i tutors/es legals. 
Les inscripcions es poden fer mitjançant AQUEST LINK, tot i que també es pot anar directament sense inscripció prèvia.