PRIMERA TAULA D’ENTITATS I AGENTS  DE LA COMARCA DE LA SELVA

Ahir va tenir lloc al Cercle Jove de Santa Coloma de Farners la primera taula d’entitats i recursos formatius i laborals per a joves de la comarca de la Selva. Aquesta iniciativa pionera a la Selva, proposada a instància de l’Oficina Jove de la Selva, té com a objectiu fomentar l’interncanvi d’informació, la participació i el treball en xarxa dels diversos agents que treballen amb el col·lectiu juvenil. 

A la primera trobada d’ahir van participar una vintena d’entitats i agents: Centre Noves Oportunitats, Cambra de Comerç, Creu Roja, Càrites, Imagina’t Cooperativa, Fundació Gentis, Fundació Addeco, Fundació Martí l’Humà, diversos tècnics comunitaris del Consell Comarcal de la Selva, entre d’altres. 

La sessió va consistir en una primera presentació de cada una de les entitats participants i la seva acció al territori i tot seguit es va procedir a l’anàlisi de les necessitats i recursos existents per joves a la comarca. Per acabar es va acordar d’establir un canal per compartir la informació i els recursos, i establir un calendari de properes trobades i convidar a nous agents.