L’ESTIU ÉS TEU! 2022

A partir del 19 d’abril a les 12h del migdia comencen les inscripcions de les colònies d’estiu impulsades per la Generalitat de Catalunya per a infants i joves de 5 a 16 anys.

Arriba la 28a edició de l’Estiu és teu!, una aposta de la Generalitat de Catalunya per a què els infants i joves d’entre 5 i 16 anys gaudeixin d’unes vacances d’estiu aprenent i passant-s’ho bé als albergs de la Xanascat.

El període per a realitzar les inscripcions s’inicia el 19 d’abril a les 12 hores del migdia. En aquesta edició es farà sense sorteig i per tant la reserva de les places es fa de manera directe. 

Hi ha colònies de diferents temàtiques i per tant podeu escollir aquelles que més us agradin. Trobem estades esportives, artístiques, multiesportives, excursionisme, ciència i enginy, art i creativitat, circ, fotografia i imatge, cinema, música, dansa i emocions, idiomes o de natura. També hi ha de combinades com ara anglès i multiesportives o astrologia.

Hi ha tipologies de 7 fins a 10 dies i els preus oscil·len entre els 386 euros i els 596 euros.Totes aquestes novetats i d’altres, i tota la informació de les estades i els preus ho trobareu al de l’ESTIU ÉS TEU!