LA FORMACIÓ PER JOVES I FAMÍLIES OMPLE EL MES D’ABRIL

Els dimecres 6 i 20 d’aquest mes d’abril es realitzaran dos xerrades més en el marc del cicle de xerrades per a joves i famílies 

El mes d’abril acull dues de les sessions del cicle de xerrades per a joves i famílies impulsat per l’Oficina Jove de la Selva i l’Àrea de Joventut de Santa Coloma de Farners.

La primera sessió serà el pròxim dimecres 6 d’abril a les 19h al Cercle Jove de Santa Coloma de Farners amb la xerrada “Prevenció, detecció i actuació davant l’assetjament i ciberassetjament escolar”, que anirà a càrrec de la Fundació SEER. Aquesta és l’activitat que s’havia de realitzar al mes de febrer però finalment es va anul·lar i reprogramar.

La sessió està pensada per a pares, mares, tutors/es legals i professionals de l’educació i tractarà aspectes com transformar l’assetjament escolar des de una mirada socioemocional que ajudi a abordar aquesta situació amb més eines. Les inscripcions es poden fer mitjançant AQUEST LINK, tot i que també es pot anar directament sense inscripció prèvia. 

La segona sessió, “I després de l’ESO, què puc fer?”, tindrà lloc el 20 d’abril a les 19h al Cercle Jove i va dirigida tant a joves com a pares, mares o tutors/es legals. 

Aquesta xerrada va a càrrec del Servei de Formació de l’Oficina Jove de la Selva i abordarà les diverses opcions formatives existeixen (tant de formació reglada com no reglada) i els terminis de les preinscripcions. A més, es comptarà amb la participació de joves de la comarca que explicaran la seva experiència i trajectòria formativa i laboral. Les inscripcions es poden fer en AQUEST LINK o assistir directament el mateix dia de l’activitat.