CONCERT AMB ANDREA PACHÁ

El pròxim dissabte 26 de març a les 22h al Cercle Jove de Santa Coloma de Farners tindrà lloc el concert de música amb el grup Andrea Pachá.

En el marc de la segona edició del projecte Carrer Cultura Jove del municipi de Santa Coloma de Farners es portarà a terme aquest proper dissabte dia 26 de març el concert de música Andrea Pachá a les 22h al Cercle Jove de Santa Coloma de Farners.

El projecte Carrer Cultura Jove és un cicle cultural impulsat per l’àrea de joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i amb la col·laboració de l’àrea de cultura i la Diputació de Girona, el qual està enfocat especialment a les persones joves del municipi, tot i que l’assistència és oberta a tothom.

En aquest sentit, cada mes es realitza una activitat cultural o artística amb espectacles de tota classe i diferents disciplines, els quals tenen lloc a diversos espais públics i equipaments municipals. Durant aquests últims mesos s’han portat a terme actuacions des de monòlegs, teatre, circ, entre altres.

Aquest dissabte 26 gaudirem de la música de dos joves de la comarca que es descriuen així: “Som dos perquè un cantautor no en fa prou amb la seva guitarra. Toquem pop discal: disciplina que consisteix en ballar sense complexes guiats per lletres que fan riure per sota el nas. I si morim en l’intent, almenys escriguem-nos la làpida. Els nostres instruments guien les veus cantants, i no rebutgem unes bases txumba-txumba”.
Us podeu inscriure en AQUEST ENLLAÇ tot i que també poder venir directament. De ben segur que passarem una bona estona!