TERCERA SESSIÓ DEL CICLE DE XERRADES PER A FAMÍLIES I JOVES: VIURE UNA EXPERIÈNCIA A L’ESTRANGER

El pròxim dimecres 26 de novembre a les 19:00h al Cercle Jove tindrà lloc la tercera sessió del cicle de xerrades per a famílies i joves “Viure una experiència a l’estranger”

La sessió oferirà un espai informatiu per tal de conèixer les diferents opcions i oportunitats que hi ha per a fer estades a l’estranger realitzant tot tipus d’activitats, com poden ser estades d’idiomes, buscar feina a l’estranger o realitzar un voluntariat internacional. Coneixerem de primera mà experiències ja realitzades per joves de la comarca i resoldrem dubtes i incerteses que puguin sorgir respecte els projectes d’aquestes característiques (beques, subvencions, permisos, documentació,…).

Aquesta tercera sessió està pensada tant per a joves com per a famílies i està previst fer-ho en format presencial i amb aforament limitat. Per aquest motiu cal que les persones interessades s’inscriguin prèviament en AQUEST LINK.

Per a dubtes o preguntes us podeu posar en contacte a través del correu electrònic [email protected] o  trucant o enviant un whatsapp al número 626 32 89 72.