De La Selva al món

Experiències de mobilitat internacional de joves de la comarca

Arriba la quarta edició dels vídeos “De la Selva al món”, un projecte del servei de mobilitat internacional de l’Oficina Jove amb el suport d’Europe Direct Girona, que pretén donar a conèixer experiències de mobilitat internacional que han realitzat joves que viuen a la nostra comarca.

Mitjançant el format d’entrevista, dues persones joves han explicat de primera mà, la seva experiència a l’estranger, en aquest cas, realitzant estades educatives a països de parla anglosaxona. En concret, en aquesta edició del projecte s’ha entrevistat a en Pol Mañas, que va realitzar tot un curs acadèmic (1er de Batxillerat) a Irlanda i també a l’Estel Artigas, que va fer una estada curta a Estats Units per tal de perfeccionar l’idioma.

Seguint amb la línia iniciada el 2018, els vídeos de “De La Selva al món” volen informar sobre quins tipus de projectes existeixen per a realitzar estades a l’estranger. En concret, amb els diferents vídeos realitzats, hem pogut veure experiències professionals, camps de treball internacionals, au-pair o voluntariats de llarga durada.

Aquesta iniciativa també té l’objectiu de donar a conèixer el servei d’assessorament i acompanyament sobre mobilitat internacional que s’ofereix des de l’Oficina Jove.

Si vols tenir més informació sobre les diverses opcions per fer estades a l’estranger, contacta amb el servei de mobilitat internacional via email ([email protected]) o per whatsapp al 678650464.