ESTRENA DEL DOCUMENTAL SET VIDES PROJECTADES

El passat diumenge 12 de desembre es va realitzar la presentació del documental Set vides projectades, a l’Auditori de Sta. Coloma de Farners. Amb més de vuitanta assistents, la benvinguda va anar a càrrec del conseller de joventut del Consell Comarcal de la Selva, Joan Antoni Hervías i de la regidora de joventut de l’Ajuntament de Sta. Coloma de Farners, Gemma Cantal. 

L’acte va ser conduït per les tècniques de l’Oficina Jove de la Selva, les quals un cop feta la benvinguda van presentar el resultat del que ha estat un procés participatiu de gairebé cinc mesos d’11 joves de la comarca. Després del visionat del documental, es va realitzar un breu col·loqui amb el periodista i director del documental, Dani Carrasco i tres de les persones joves participants: l’Adis Castro, en Guillem Pastells i la Jimena Somalo. Aquestes van expressar i compartir la seva opinió sobre el resultat final i explicar el procés i algunes anècdotes viscudes durant aquests cinc mesos de treball. 

La presentació va finalitzar amb l’entrega d’un obsequi a cadascun dels participants i amb un berenar al Cercle Jove.

A partir d’ara el documental es podrà veure al canal de youtube de l’Oficina Jove de la Selva: https://youtu.be/F-FbFhxOU7Q. A més hi ha la intenció de cares a l’any vinent de fer algunes projeccions a diferents municipis de la comarca.