SEGONA SESSIÓ DEL CICLE DE XERRADES PER A FAMÍLIES I JOVES: PREVENCIÓ DE CONDUCTES DE RISC

El pròxim dimecres 17 de novembre a les 18:30h al Cercle Jove tindrà lloc la segona sessió del cicle de xerrades per a famílies i joves “Consum i salut: prevenció de conductes de risc”

El mes passat va començar la segona edició del cicle de xerrades per a famílies i joves organitzat per l’Oficina Jove de la Selva i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners amb la sessió “Hiperconnectivitat i pantalles: créixer i educar en un món de xarxes” a càrrec de la socióloga Liliana Arroyo, experta en transformació digital i impacte social. 

La xerrada va tenir molt bona acollida i es va crear una dinàmica molt enriquidora entre les persones assistents, generant un espai de dubtes i debat. En aquesta es va contextualitzar per una banda les oportunitats de l’era digital amb les dificultats quotidianes d’aconseguir uns bons hàbits en relació a mòbils, xarxes i videojocs principalment. D’altra banda, també es van aportar exemples pràctics i estratègies recomanades per a famílies amb infants i adolescents. 

El cicle continua amb la xerrada “Consum i salut: prevenció de conductes de risc” del pròxim dimecres 17 de novembre a les 18:30h al Cercle Jove a Santa Coloma de Farners en la que s’abordarà el tema de les drogues emmarcat dins d’una perspectiva global d’educació: transmissió de valors, normes i principis, però també, actituds d’autoconfiança i de capacitat crítica per aprendre a decidir. La relació de pares, mares i adolescents és una relació afectiva i educativa i tenint en compte aquest fet la seva tasca passa per la comunicació, la confiança i la disposició per acompanyar-los a assolir autonomia i responsabilitat.

Aquesta segona sessió està especialment pensada per a famílies i està previst fer-ho en format presencial i amb aforament limitat. Per aquest motiu cal que les persones interessades s’inscriguin prèviament en AQUEST LINK.

Per a dubtes o preguntes us podeu posar en contacte a través del correu electrònic [email protected] o  trucant o enviant un whatsapp al número 626 32 89 72.