ANEM PER FEINA

L’Oficina Jove de la Selva obre un nou espai d’atencions i assessorament laboral i formatiu. Aquest espai rep el nom ANEM PER FEINA.

Anem per feina és un espai per a aquelles persones joves que necessiten assessorament i acompanyament en temes laborals i formatius.

La persona jove treballarà de manera autònoma, disposant de material informàtic (ordinador, impressora, wifi) i també de suport per part d’alguna de les tècniques del servei de treball de l’oficina jove de la Selva.

L’objectiu d’aquest servei és afavorir la inserció laboral de les persones joves i fomentar la seva autonomia. És per això que el servei no només compta amb un acompanyament i assessorament individualitzat sinó també es realitzaran activitats i dinàmiques per a treballar la motivació i la identificació de les habilitats de les persones joves (tot potenciant-les),  s’identificaran estratègies de recerca de formació o feina i es potenciarà l’empoderament de la persona jove per tal de difondre un model de recerca autònom. 

L’Anem per feina pretén ser una eina per facilitar l’ús de les noves tecnologies com a mitjà per la recerca d’oferta formativa i de feina, a través de la consulta d’ofertes, borses de treball a través d’internet, publicació de demandes, recerca d’informació, formació activa, etc.

Per tal d’accedir-hi cal tenir cita prèvia. Es pot demanar trucant a l’Oficina Jove de la Selva: 972 84 36 08.

L’Anem per feina es farà els dijous de 10 a 13h al Cercle Jove de St.a Coloma de Farners.

T’hi esperem!