NOVA EDICIÓ DEL CARRER CULTURA JOVE A SANTA COLOMA DE FARNERS

Després de la gran acollida de la primera edició del cicle cultural ‘Carrer Cultura Jove’, l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners amb la col·laboració de l’àrea de Cultura i la Diputació de Girona impulsa una nova edició.

Es tracta d’un cicle cultural enfocat especialment als i a les joves de Santa Coloma de Farners i de la comarca de la Selva, tot i que l’assistència serà oberta a tothom. En aquest sentit, cada últim cap de setmana de mes es realitzarà una activitat cultural o artística amb espectacles de tota classe i diferents disciplines, els quals tindran lloc a diversos espais públics i equipaments municipals.

Aquest projecte persegueix els objectius d’incrementar l’oferta cultural dirigida a les persones joves del municipi i de la comarca així com potenciar nous hàbits culturals i apropar l’accés del consum cultural al col·lectiu jove. Per aquest motiu tots els espectacles seran gratuïts.

El cicle s’iniciarà el pròxim dissabte 30 d’octubre a les 20.00h a l’Auditori amb una obra de teatre improvisat, Impro-show. Es tracta d’un espectacle d’humor, original i interactiu, en la que els actors i les actrius sortiran a escena sense guió i el públic decidirà què passarà. Podeu aconseguir les vostres entrades en aquesta pàgina web.

Tanmateix, el dia 27 de novembre a les 20.00h a l’Auditori tindrà lloc el concert amb l’artista Pau Vallvé. Per aconseguir les entrades ho podeu fer mitjançant aquesta pàgina web.