MÉS XERRADES PER A FAMÍLIES I JOVES

Després de l’èxit de l’any passat, l’Oficina Jove i l’àrea de joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma tornen a programar el cicle de tallers i xerrades per a famílies i joves.

L’Oficina Jove de la Selva i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners organitzen per segon any consecutiu un cicle de tallers i xerrades mensuals destinades a les famílies que vulguin acompanyar als seus fills i filles adolescents i/o joves en diferents àmbits de la seva vida com en les pantalles i xarxes socials, els canvis físics i psicològics en l’adolescència, els itineraris formatius o opcions per anar a l’estranger, entre altres.

Aquests tallers es portaran a terme mensualment d’octubre a juny del curs 2021/2022 al Cercle Jove de Santa Coloma de Farners.

Les temàtiques són molt diverses i pretenen abordar diferents aspectes que interpelen directament als i a les joves en aquesta etapa vital. Per aquest motiu trobarem des de xerrades relacionades amb la salut com ara créixer i educar en un món de xarxes, prevenció de conductes de risc o com abordar el bullying i ciberbullying. Però també en trobarem sobre les opcions que existeixen una vegada es finalitzen els estudis d’educació secundària obligatòria, les possibilitats existents per treballar, estudiar o fer un voluntariat a l’estranger, o fins i tot eines per a buscar feina a l’estiu.

L’Oficina Jove ofereix assessorament i xerrades en aquestes temàtiques tant a través de les consultes individuals als serveis de l’Oficina, com en el marc dels instituts o equipaments juvenils. En aquest sentit, aquest cicle vol apropar i obrir l’Oficina a la població en general, especialment al col·lectiu jove de la comarca i a les famílies.

Aquest cicle comença el pròxim dimecres 20 d’octubre amb la xerrada “Hiperconnectivitat i pantalles: créixer i educar en un món de xarxes, que tindrà lloc a les a les 19 hores al Cercle Jove del municipi de Santa Coloma de Farners. El taller anirà a càrrec de la sociòloga Liliana Arroyo, experta en transformació digital i impacte social. Ha participat com a membre de l’equip investigador en diversos projectes de diferents àrees de la sociologia, amb l’objectiu comú de comprendre fenòmens socials i canvis importants en l’esfera col·lectiva i actualment investiga quin impacte social tenen les eines digitals en la manera de fer, de sentir i de relacionar-nos.

Aquesta primera sessió està especialment pensada per a famílies i està previst fer-ho en format presencial i amb aforament limitat. Per aquest motiu cal que les persones interessades s’inscriguin prèviament en AQUEST LINK.

Per a dubtes o preguntes us podeu posar en contacte a través del correu electrònic [email protected] o  trucant o enviant un whatsapp al número 626 32 89 72.