Èxit a la formació de premonitors/es del Ter-Brugent

El dissabte 2 d’octubre 25 joves de les poblacions d’Amer, Anglès, la Cellera de Ter i Sant Julià del Llor i Bonmatí es van trobar a Amer per realitzar una formació bàsica d’educació en el lleure. Aquesta formació anava adreçada a persones joves de 15 a 17 anys que estan interessades en el món del lleure però que encara no tenen l’edat per obtenir el títol de monitor/a de lleure que expedeix la Direcció General de Joventut.

Al llarg de tot el dia, aquestes 25 joves van estar tractant temes diversos vinculats a la formació de premonitors/es, com ara una part introducotòria al món del lleure, com realitzar una programació d’activitats, o com treballar el joc com a eina pedagògica. Per acabar la jornada, van crear en petits grups un proposta d’activitat per exposar a la resta de companyes.

A les set del vespre es va acabar aquesta jornada formativa que ha estat ben valorada tant per les persones joves com per les formadores, que han estat les pròpies tècniques de joventut dels respectius municipis.

L’èxit de participació i el fet de que s’hagin quedat més d’una vintena de joves en llista d’espera, fa que els equips de joventut dels municipis es plantegin repetir la formació més endavant per aquells que no han pogut entrar en aquesta edició.