Un total de 29 joves de la Selva seran contractats en el marc del programa Joves en Pràctiques

Diversos municipis de la Selva s’han acollit a la subvenció del programa de Garantia Juvenil a Catalunya, Joves en Pràctiques, destinada a persones joves d’entre 18 i 29 anys amb una titulació oficial. Gràcies a aquest ajut, a la comarca es preveu contractar 29 joves per a cobrir diversos llocs de treball en ajuntaments i el Consell Comarcal. 

L’objectiu d’aquest programa, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu, és oferir una primera oportunitat laboral i afavorir la incorporació al mercat laboral de forma estable a joves que han finalitzat els estudis. 

La convocatòria del programa per aquest 2021 ofereix, durant un període de sis mesos i a jornada completa, un contracte en modalitat de pràctiques remunerades. Els llocs de treball per a cobrir han estat diversos, amb perfils des de persones amb titulacions de CFCM, CFGS, certificats de professionalitat o estudis universitaris, i en àmbits molt variats segons necessitat de cada ens local, des de places d’administratiu, turisme, comunicació, treball social, medi ambient, jardineria o dret.

Concretament a la comarca de la Selva ha participat el Consell Comarcal de la Selva i 12 ajuntaments: Caldes de Malavella, Vilobí d’Onyar, Sils, Santa Coloma de Farners, La Cellera de Ter, Amer, Maçanet de la Selva, Arbúcies, Anglès, Lloret de Mar, Massanes i Blanes.