FORMACIÓ DE PREMONITORS/ES TER-BRUGENT

Els Ajuntaments d’Amer, Anglès, La Cellera de Ter i Sant Julià del Llor i Bonmatí, juntament amb l’Oficina Jove de la Selva, organitzen aquesta formació bàsica de premonitors/es amb l’objectiu de formar en el lleure a persones joves d’entre 15 i 17 anys. 

Aquesta formació pretén donar unes eines bàsiques al jovent que està interessat en el món del lleure educatiu. Tractarem temes com el joc com a eina pedagògica, el treball amb infants, planificació d’activitats, normativa, etc…

Si has nascut els anys 2004, 2005 o 2006 i t’interessa el lleure educatiu, aquesta activitat t’interessa.  La formació és gratuïta i les places limitades, de tal manera que tindran prioritat les persones inscrites que siguin dels municipis de la zona del Ter-Brugent (Amer, Anglès, La Cellera de Ter, Sant Julià del LLor i Bonmatí i Osor).

DADES DE LA FORMACIÓ

Dia: Dissabte 2 d’octubre

Lloc: Amer, sala polivalent 1 d’Octubre (Passeig de l’Estació).

Horari: De 10.00 h a 19.00 h

INSCRIPCIONS

Per tal de realitzar la teva inscripció, has d’omplir el següent formulari: https://forms.gle/ViNUXRM7LikAP9er9

MÉS INFORMACIÓ

Per qualsevol dubte o consulta, pots contactar amb l’equip de joventut dels respectius municipis:

Tanit Baldiz (Anglès, la Cellera de Ter i Sant Julià del Llor i Bonmatí): [email protected] o 620 20 33 00

Amadeu Breva (Amer): [email protected] o 678 65 04 64