Teatre-fòrum per a joves de la Selva

L’Oficina Jove de la Selva organitza dues sessions de teatre-fòrum per a joves a partir de 12 anys que es faran a Arbúcies i La Cellera de Ter. Aquesta activitat convida a fer un tastet del procés de creació teatral, de la idea a l’escenari, i ho fa a través de la representació de la comèdia «La porta oberta», de Teatre de Cambra.

La primera de les dues sessions es farà el proper 18 d’octubre de 2020 a les 18 hores al Teatre de la Llar de Jubilats d’Arbúcies. Les places per participar a l’activitat són limitades i cal la reserva d’entrades a través d’aquest formulari.

La segona sessió serà el dia 25 d’octubre a les 17 hores al Teatre Centre Cultural Parroquial de La Cellera de Ter. La reserva d’entrades es podrà fer a través d’aquest enllaç.

Aquesta proposta forma part del projecte comarcal Cul Inquiet que té per objectiu oferir espais on els i les joves puguin experimentar la creació cultural en una jornada dinàmica, formativa i vivencial.

Enguany s’ha apostat per un format descentralitzat, itinerant i en petits grups que permeti adaptar els tallers a les mesures de prevenció pel Covid-19. S’ha passat d’una única jornada intensiva a tres iniciatives de tres àmbits culturals diferents distribuïdes en el temps i en el territori:

  1. Durant els mesos d’estiu s’ha treballat l’art del graffiti amb diversos grups de joves on han participat 10 municipis de la Selva. Si vols saber-ne més consulta la notícia informativa.
  2. Dues sessions de teatre-fòrum per a joves a Arbúcies i La Cellera de Ter.
  3. Vinculació de dues persones joves en el disseny i creació de la nova web de l’Oficina Jove, com a una primera oportunitat laboral i d’experimentació en l’àmbit del disseny gràfic i la programació.