L’OFICINA JOVE DE LA SELVA ESTRENA NOVA UBICACIÓ

Situada a peu de carrer i amb accés directe, l’Oficina Jove de la Selva guanya espais d’atenció, visibilitat i personal tècnic millorant així l’atenció al jovent de la comarca.

L’Oficina Jove de la Selva s’ha traslladat d’espai en el propi edifici del Consell Comarcal de la Selva (Passeig Sant Salvador, 25-27), amb més espai, a peu de carrer i amb accés directe. A més, compte amb un espai reservat per a les atencions individuals i amb una cartellera informativa.

Aquesta nova ubicació, situat en un punt de trànsit de joves als centres educatius i esportius i de lleure, fa més visibles i accessibles els serveis d’informació i orientació per a les persones joves, convertir-se en un punt de referència per les 25.452 joves d’entre 16 a 29 anys de la comarca,  a les quals dóna servei i especialment als 2.175 de Santa Coloma de Farners. 

El passat 3 de novembre, coincidint amb la reunió de seguiment del Consell Gestor, la coordinadora territorial de Joventut, Montse Pou, i la regidora de joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, Gemma Cantal juntament amb el conseller comarcal de Joventut Joan Antoni Hervías, van poder visitar les noves instal·lacions.

L’Oficina Jove, que està en funcionament a Santa Coloma de Farners des del 2010, ha vist ampliada la seva presència i relació amb el jovent del municipi atès els diferents acords de col·laboració entre l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i el Consell Comarcal de la Selva en matèria de suport tècnic de joventut. Al mateix temps, una de les altres mesures que s’han acordat és la col·laboració entre l’espai jove Cercle Jove i l’Oficina Jove que permetrà complementar a un i altre i unificar accions per millorar l’atenció i la formació a joves.

En aquest nou espai, a banda de les tres persones tècniques de l’Oficina Jove, s’hi ubiquen dues més de joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, i set tècniques i dinamitzadores més de diferents serveis comarcals. En total un equip de 12 professionals de joventut que treballarà a Santa Coloma i per Santa Coloma i tota la Comarca. 

L’horari d’atenció al públic continua sent el mateix, de dilluns a divendres de 9h a 14h i dimarts i dimecres de 16h a 19h, i el contacte és via xarxes socials o bé per els canals de sempre, per telèfon al 972 84 36 08 o per correu electrònic [email protected].