NOVA EDICIÓ DEL PROJECTE ANEM PER FEINA

Les persones participants rebran cada dimecres un acompanyament per trobar feina.

El servei de treball i formació de l’Oficina Jove de la Selva ha engegat la segona edició del projecte Anem per Feina a través de la Referent d’Ocupació Juvenil de la comarca.

Aquest projecte consisteix en donar suport i acompanyament a les persones joves d’entre 16 i 29 anys que estan en el procés de cerca de feina cada dimecres al matí de 9h a 13h.

Es tracta de la creació d’un espai dotat de recursos materials i tècnics necessaris perquè aquelles persones joves de la comarca que tenen dificultats a l’hora de trobar feina, puguin iniciar un procés de recerca activa d’ocupació amb la finalitat que puguin arribar a fer-ho de forma autònoma.

A través de sessions individuals, tallers i accions grupals es persegueix dotar als i les joves participants de tot un seguit de competències que permetin obtenir èxit en el procés de cerca de feina. És per aquest motiu que hi ha una primera fase de definició de l’objectiu professional i d’autoconeixement, una segona on es dona suport en l’elaboració del currículum, carta de motivació… i una tercera de presentació de sol·licituds i preparació d’entrevistes. 

En l’anterior edició van participar un total de 26 persones joves de les quals, 16 (el 65%) van acabar contractades per desenvolupar una feina a la que s’havien presentat i 5 van tornar a estudiar.

Per a formar part del projecte es pot fer anant directament en el dia i hora establerta o agafant cita prèvia a través del correu joventut@selva. cat o al telèfon 670 05 39 21.