XERRADA “QUÈ FER A L’ESTIU?”  PER A JOVES I FAMÍLIES 

La pròxima sessió del cicle de xerrades per a joves i famílies es portarà a terme el dimecres 16 de març a les 19h al Cercle Jove i es donarà informació sobre les diferents activitats existents que tenen els i les joves a l’estiu

Quan el curs escolar s’acaba, els infants i joves tenen ganes d’estiu, de riure, de viure aventures sorprenents, de fer noves amistats… i sobretot de passar-ho molt bé!

L’estiu és un moment en que la rutina del curs escolar es trenca i en el qual els infants i joves poden gaudir de tot un seguit d’activitats en el lleure, visquent noves experiències, que els i les ajuda a seguir creixent com a persones.

Normalment les activitats d’estiu es vinculen més als infants però també hi ha una gran varietat d’opcions per a les persones joves, que moltes vegades es desconeixen.

La pròxima sessió del cicle de xerrades per a famílies i joves va destinada a donar a conèixer les diferents opcions que tenen les persones a l’estiu, des de casals d’estiu a camps de treball o fins opcions per a treballar.

Aquesta xerrada tindrà lloc el dimecres 16 de març a les 19h al Cercle Jove de Santa Coloma de Farners. Totes aquelles persones que vulguin assistir es poden inscriure a través d’AQUEST LINK, tot i que també poden venir directament.