L’Oficina Jove es suma al Dia mundial de la Visibilitat Bisexual

L’Oficina Jove de la Selva es suma al Dia de la Visibilitat Bisexual, aquest dijous 23 de setembre, per tal de celebrar i posar en valor la bisexualitat com una orientació sexual més. 

Des de diferents projectes que es porten a terme a la comarca, l’Oficina Jove de la Selva treballa per la diversitat sexual i afectiva en plena llibertat i per mostrar la realitat bisexual per tal d’erradicar situacions de bifòbia de les estructures socials i seguir lluitant per trencar estereotips i mites que marquen la vida de les persones bisexuals. 

El Dia de la Visibilitat Bisexual es va començar a celebrar al 1993 de la mà de l’International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association (ILGA) tot i que a Catalunya s’ha començat a celebrar durant els darrers anys. 

Aquesta jornada té com a objectiu reivindicar l’aturada de la bifòbia i dels estereotips contra les persones bisexuals tot reivindicant que la bisexualitat és una identitat plurisexual més basada en la “capacitat de sentir atracció sexual i/o afectiva envers persones de més d’un gènere, no necessàriament a la vegada, ni de la mateixa manera, ni en la mateixa intensitat”, tal i com assenyala Robyn Ochs, activista bisexual. 

Així doncs, l’Oficina Jove de la Selva reafirma el seu compromís amb els drets de les persones bisexuals i per la lluita contra les discriminacions per raó d’orientació sexual.